INSTEMMING VERKRIJGEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN

1. Verwerken van persoonlijke gegevens en doelstelling Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks), Reg. No. 556013-9700 (het ”Bedrijf”), adres Gropegårdsgatan, 405 08 Göteborg, Zweden, is de beheerder voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens. Het Bedrijf zal, als onderdeel van diens activiteiten, uw persoonlijke gegevens verwerken. Het gaan daarbij om uw naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer, e-mailadres en andere contactgegevens die u als klant naar het Bedrijf verzendt. De informatie wordt gebruikt voor het verwerken van uw verzoeken om informatie betreffende de beschikbaarheid van voertuigen, en anderszins voor het administreren, evalueren en het opbouwen van de relatie met de klant, bijvoorbeeld voor directe marketingcampagnes van het Bedrijf en onze dealers (zowel binnen als buiten de bedrijvengroep van het Bedrijf).

2. Doorgeven van persoonlijke gegevens De persoonlijke gegevens kunnen worden doorgegeven of gecoördineerd, zowel binnen als buiten de Europese Unie, aan de bedrijvengroep van het Bedrijf, onze dealers en andere bedrijven waarmee het Bedrijf op een vaste basis samenwerkt voor de hierboven beschreven doelen.

3. Toegang U heeft één keer per kalenderjaar gratis toegang tot uw gegevens. U kunt dit regelen door een schriftelijk verzoek bij ons in te dienen. Het verzoek dient naar behoren door u zijn ondertekend en per post te worden verzonden naar het onderstaande adres. U kunt daarom geen verzoek tot inzage van uw gegevens per e-mail versturen. Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks) T.a.v.: Customer Service 405 08 Göteborg, Zweden

4. Rectificatie U bent gerechtigd een verzoek in te dienen voor het rectificeren, blokkeren of verwijderen van persoonlijke gegevens die het Bedrijf Company voor u verwerkt.

5. Toestemming Door gebruik te maken van onze abonnementsservice geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens zoals die hierboven zijn uiteengezet.