VOLG ONS OP DE SOCIALE MEDIA

Volvo Trucks op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste Volvo Trucks nieuwigheden.

Volg ons >

Automobilia op Facebook

Maak contact met andere liefhebbers en geef commentaar op of bespreek onze nieuwste posts.

Volg ons >

Automobilia op LinkedIn

Geïnteresseerd in netwerkcontacten? Bekijk ook onze updates en discussies.

Volg ons >

Lees onze nieuwsbrief

Abonneer u gratis op onze elektronische nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van ons laatste nieuws.

Lees onze nieuwsbrief

Mobilis Magazine

Lees het Volvo Trucks magazine Mobilis, boordevol interessante informatie en nieuws.

Volvo Trucks Mobilis Magazine

Bekijk onze afgeleverde trucks

Onze klanten leveren het bewijs van onze service. Ontdek al hun trucks.

PERSBERICHTEN

6 matches

1 of 1

  • Als gevolg van de nieuwe EU-wetgeving zijn alle vrachtwagens en bussen die grensoverschrijdend transport uitvoeren verplicht om uitgerust te worden met een nieuwe slimme tachograaf van de tweede generatie.

  • Sud Fresh, specialist in temperatuurgecontroleerd transport van voeding uit Rhisnes, investeert in 12 nieuwe FH I Save-trekkers van Volvo Trucks. De investering kadert in een grotere bestelling van in totaal 31 voertuigen, inclusief 19 bakwagens van het type 6X2 en 4X2. De bestelde voertuigen dienen deels ter uitbreiding en deels ter vervanging van de bestaande vloot.

  • Volvo lanceert zijn eerste truckmodel ooit dat uitsluitend met een elektrische aandrijving is ontwikkeld. Met een laadvermogen voor zware lasten en uitstekend zicht voor de chauffeur is de FM Low Entry een elektrische truck die geoptimaliseerd is voor veilig en efficiënt rijden in stedelijke gebieden.

  • Volvo Trucks lanceert een nieuwe motor voor zijn iconische FH16-truck. Met maximaal 780 pk en 3800 Nm kan de nieuwe 17-liter motor met gemak de zwaarste transportopdrachten aan, terwijl hij een uitstekend brandstofverbruik en duurzaamheid biedt. De nieuwe motor is gecertificeerd voor gebruik op biobrandstoffen.

  • Volvo's iconische reeks van FH-trucks krijgt er met de Volvo FH Aero een nieuw familielid bij. Met zijn aerodynamisch ontwerp en innovatieve kenmerken biedt de FH Aero een nieuw niveau van energie-efficiëntie, verkrijgbaar in vier uitvoeringen, waaronder biobrandstof en de bekroonde elektrische versie.

  • Holcim, de wereldleider in bouwmaterialen, neemt de eerste 100% elektrische betonmixer in gebruik. De Volvo FM Electric 8x4 Tridem maakt deel uit van een bestelling van 1.000 Volvo Trucks die tegen 2030 in gebruik zullen worden genomen door de Holcim Groep, volgend op de aankondiging van 22 mei 2023.

6 matches

1 of 1