Volvo Compacte Graafmachines

Wist u dat u ook compacte graafmachines van Volvo bij ons kunt kopen? Ook staan wij in voor het volledige onderhoud. Zo kunt u rekenen op de gekende betrouwbare know-how van onze verkopers en mechaniekers.

Betrouwbare know-how

Wanneer productiviteit, effectiviteit en winstgevendheid de kernwoorden voor uw bedrijvigheid zijn, staan de compacte graafmachines van Volvo met hun hoogtechnologische voorzieningen en buitengewone prestaties tot uw beschikking. Veiligheid, effectiviteit en milieuzorg zijn de pijlers van onze opvatting van uw werk. Zoals het een echte partner betaamt, garanderen wij u continu technische ondersteuning en efficiënte levering van vervangende onderdelen: alles om uw machine bedrijfsklaar te houden.

Ontdek alle modellen >

Uw voordelen

  • 1 adres voor zowel uw trucks als uw compacte graafmachines 
  • Betrouwbare mechaniekers, volledig door Volvo opgeleid 
  • De betrouwbare Volvo motoren zijn de zuinigste van de branche Volvo CareCabs bieden de veiligheid en het comfort om vermoeidheid van de machinist tegen te gaan en de productiviteit te verhogen 
  • Servicegemak, met reguliere onderhoudspunten die vanaf de grond bereikbaar zijn, voor maximale inzetbaarheid 
  • Geavanceerde hydraulische systemen voor een uiterst nauwkeurige bediening 
  • Veelzijdige snelwisselsystemen om eenvoudig van bak en aanbouwdeel te wisselen.

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze compacte graafmachines? Wenst u een offerte of wilt u het eens testen? Neem contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.