Volvo Bus

Uw busonderhoud in goede handen

Of het nu gaat om openbaar vervoer of vervoer per touringcar, in beide gevallen is de bus die geleverd wordt bepalend voor uw succes. Ons professioneel team staat klaar om uw Volvo bussen perfect te onderhouden. Ook kunt u bij hen terecht voor alle reparaties.

ONZE VOLVO BUSSEN

Volvo City bussen

Onze hybride, elektrische hybrides en volledig elektrische bussen leveren betere prestaties, zijn zuinig en beter voor het milieu.
- Volvo 7900 Hybride
- Volvo 7900 Electric Hybrid
- Volvo 7900 Electric
- Volvo 8900
- Electromobiliteit 

Volvo Bus Touringcars

Alle Volvo-touringcars zijn uiterst comfortabel, veilig, betrouwbaar en efficient.
- Volvo 9500
- Volvo 9700
- Volvo 9900
- Volvo Chassis

Volvo Chassis

De perfecte basis voor toonaangevende carrosseriebouwers, die kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.
- Volvo B8R
- Volvo B11R

 

HOUD UW BUS IN PERFECTE STAAT

Onderhoud en Reparatie

Onze werkplaatsen zijn speciaal uitgerust om uw bussen, of het nu met dieselmotoren is of elektrisch of hybride, in perfecte staat te houden. Onze technici zijn door Volvo opgeleid. Naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden en reparaties, repareren ze ook voertuigen die bij ongevallen betrokken zijn geweest en bieden ze verschillende soorten trainingen.

Kom meer te weten over Onderhoud en Reparatie van uw Volvo bus

Originele onderdelen

Een Volvo-bus bevat duizenden zorgvuldig geteste en goed op elkaar afgestemde onderdelen. Samen vormen ze een betrouwbaar, zuinig voertuig dat is gebouwd om jarenlang onderhoudsvrij, productief transport te verzorgen.

Ontdek de voordelen van de originele Volvo onderdelen

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze bussen of wilt u een onderhoud plannen? Neem dan contact met ons op.