Huur een truck

Volvo Truck Rental – u bent geen eigenaar, maar een soort partner.

Elk jaar wordt Volvo Truck Rental populairder. Het is duidelijk te zien waarom dat is. Als uw flexibele partner voor verhuur staan we klaar om u te helpen bij het afhandelen van last-minute opdrachten, korte- of langetermijncontracten en speciale opdrachten met een huurtruck uit ons wagenpark.
Neem gewoon contact met ons op en wij regelen de rest. En voordat u het weet, bent u in het nieuwste model Volvo truck onderweg om de opdracht uit te voeren.

Huur uw truck nu

Een uitgebreid wagenpark voor vrachtwagen verhuur

We bieden veel voertuigen en modellen, zodat u altijd de juiste truck voor uw opdracht kunt vinden. U kunt een truck huren voor één dag tot maximaal twee jaar. U kunt de truck kiezen die u wilt huren. 
We verhuren alleen aan bedrijven.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Alle Volvo-huurtrucks zijn nieuw of zo goed als nieuw, en zijn onderhouden volgens onze strenge eisen. Met een uitstekende brandstofefficiency, ingebouwde veiligheid en met onze nieuwste intelligente transmissiesystemen, verbeteringen in het weggedrag en tal van comfortfuncties is het rijden in een Volvo een waar genot.

Alles is inbegrepen

U kunt een Volvo Truck per dag, per week of voor een veel langere periode huren. En het huren van de beste hoeft echt niet duur te zijn. Hoe langer u huurt, hoe voordeliger u uit bent. Verzekering, belasting en volledige service zijn inbegrepen. U hoeft alleen maar te tanken en te rijden.

Huur nu

Bel ons of loop bij ons binnen voor een gratis adviesgesprek.