Welkom

Welkom bij Groep Automobilia

De groep Automobilia is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenomeerde naam in de trucksector en het Volvo netwerk. Met onze vier concessies te Oostende, Zarren, Ieper en Pittem bieden wij een optimale service aan!
Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan aftersalesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, chauffeurstrainingen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur.

Volvo Trucks

Volvo Trucks

Wij zijn officieel Volvo Trucks Dealer. Wij bieden u complete transportoplossingen met de Volvo FH, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE. Zo koopt u altijd een truck die past bij uw transportbehoefte. Ontdek de Volvo Trucks services en modellen.

Volvo Trucks
Used Trucks

Used Trucks

Ontdek ons groot aanbod tweedehands trucks.

Used Trucks
Trailers

Trailers

Wij onderhouden en herstellen ook uw trailers.

Trailers
Volvo Trucks DPF filter

DPF Filter Actie

Vervang alle 5 oliewissels de DPF filter

Wist u dat u best alle 5 oliewissels de DPF filter laat vervangen? De DPF filter is de Diesel Particle Filter die er voor zorgt dat alle uitlaatstoffen en roetdeeltjes volledig volgens alle normen worden verwerkt. Met een correct onderhouden filter rijdt uw voertuig zuiniger, voorkomt u ongeplande stilstand en beantwoordt uw voertuig aan alle milieuvereisten.

Meer info >

Onze vestigingen

Bel ons. E-mail ons. Of kom bij ons langs. Dan kunnen we samen bekijken hoe we het succes van uw bedrijf kunnen maximaliseren. We zijn erg gemakkelijk te vinden. De volledige gegevens van onze vestigingen vindt u via de volgende links.

Onze Volvo Trucks diensten

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor alle services voor uw Volvo Trucks. - Onderhoud & Reparaties - Onderhoud- en herstellingscontracten - Chauffeurstraining - Code 95 - Dynafleet wagenparkbeheer - Fuel Advice brandstofbesparing - Volvo Action Service - Financiering van uw truck - Verhuur

Volg ons in de sociale media

Maak contact met anderen, lees de nieuwste informatie, bespreek de meest recente productupdates of laat de wereld gewoon zien dat u weg bent van Volvo Trucks. We werken elke dag onze wereldwijde mediasites bij en verwelkomen uw commentaar en discussies met liefhebbers van Volvo Trucks.

Als u een abonnement neemt op onze video's op Youtube, een fan wordt op Facebook of onze tweets volgt op Twitter, weet u zeker dat u het laatste nieuws als eerste hoort.