Ontdek onze Volvo trucks

Maak kennis met onze trucks en lees hoe we ze kunnen afstemmen op uw behoeften. Bekijk de motoren, het chassis, de cabines en de oplossingen die de Volvo-trucks uniek maken. Verdiep u in de details en bekijk het brede scala aan beschikbare keuzes. Vind hier uw volgende truck.

Volvo FH16
Nieuwe Volvo FH16

Evenwicht tussen kracht en comfort
De Volvo FH16 geeft u het vermogen dat nodig is om efficiënt te werken, en een comfortniveau dat het allemaal minder inspanned maakt. Een icoon van de sector en een geweldig hulpmiddel.

Specificaties Volvo FH16
Motoren: 550 tot 750 pk
Cabines: 5
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of vrachtwagen

Volvo FH
Nieuwe Volvo FH

Ultiem langeafstand transport
Voor het leven onderweg. De Volvo FH is een icoon voor langeafstand transport dat uw beschikbaarheid en brandstofefficiëntie optimaliseert. En een unieke chauffeirsomgeving biedt.

Specificaties Volvo FH
Motoren: 420 tot 540 pk
Cabines: 5
Brandstof: Diesel, LNG, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of vrachtwagen

Volvo FMX
Nieuwe Volvo FMX

Presteert op de web en off-road
De Volvo FMX is onze meest robuuste constructietruck tot dusver. De FMX kan de moeilijkste opdrachten eenvoudig aan, of er nu een weg is of niet. Stem de truck af op uw behoeften.

Specificaties Volvo FMX
Motoren: 330 tot 540 pk
Cabines: 6
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of vrachtwagen

Volvo FM
Nieuwe Volvo FM

Uw mobiele kantoor
De Volvo FM is de werplek voor actieve chauffeurs waar uitsekend comfort wordt gecombineerd met flexibiliteit, gemak en uitstekend zicht. Afgestemd op uw werkdag.

Specificaties Volvo FM
Motoren: 330 tot 500 pk
Cabines: 6
Brandstof: Diesel, LNG, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of vrachtwagen

Volvo FE
Volvo FE

Licht en veelzijdig
De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Stedelijke en regionale distributie, afvalinzamling of constructiewerkzaamheden.

Specificaties Volvo FE
Motoren: 250 tot 350 pk
Cabines: 4
Brandstof: Diesel, CNG, Biodiesel, HVO, Elektrisch
Chassis: Trekker of vrachtwagen

Volvo FL
Volvo FL

Uw assistent in de stad
De kleine middelzware Volvo FL is een ultrawendbare en uiterst betrouwbare truck, zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart.

Specificaties Volvo FH16
Motoren: 210 tot 280 pk
Cabines: 3
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO, Elektrisch
Chassis: Vrachtwagen

Truckgarantie

Uw nieuwe Volvo truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo werkplaats.

De voertuiggarantie geldt voor een periode van 12 maanden, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.