Met Dynafleet krijgt u de regie over het eindresultaat

Wagenparkbeheer

Kennis is cruciaal voor elk winstgevend bedrijf. En Dynafleet levert dit voor uw transportbedrijf. Dit levert gedetailleerde mogelijkheden voor wagenparkbeheer en essentiële informatie voor het aanpakken van alle aspecten van uw bedrijf.

Ontdek hoe Dynafleet uw bedrijf kan verbeteren
Driver Development ondersteunt u om het beste uit uw truck te halen

Chauffeurstrainingen

Een truck van topklasse verdient een chauffeur van topklasse. Door te investeren in de Volvo Trucks-training Driving Development ondersteunt u de chauffeur om het beste uit uw truck te halen, ongeacht uw vereisten. Dit leidt tot verbeteringen in brandstofverbruik, productiviteit en veiligheid. Bovendien kunt u hiermee voldoen aan Code 95.

Meer informatie over chauffeurstrainingen
Onderhoud & herstelling alle merken

Onderhoud & herstelling alle merken

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van alle merken voertuigen boven 3,5T, of het nu gaat om bestelwagens, vrachtwagens of trekkers, overeenkomstig de aanbevelingen van de constructeur. Ons profesionneel team  behandelt ieder merk met dezelfde aandacht en zorg voor kwaliteit als bij de constructeur.

Contact opnemen met de dealer promo

Wilt u meer weten?

Meer informatie over de reeks services die we bieden. We helpen u om te bepalen wat het beste is voor uw bedrijf, stellen een oplossing voor en brengen een offerte uit.

Contact opnemen