Het huren van extra trucks is een handige manier om uw capaciteit in drukke periodes te vergroten. Nooit meer een onverwachte zakelijke kans missen; neem contact met ons op op voor snel, gemakkelijk en kostenefficiënt verhuur.

Huur een truck

Huur een Volvo trekker

Huur een Volvo trekker

Bekijk de prijzen en voorwaarden
Huur een Volvo bakwagen

Huur een Volvo bakwagen

Bekijk de prijzen en voorwaarden
Huur een truck

Huur uw truck nu

Neem contact met ons op
Huren om te voldoen aan uw vereisten

Een uitgebreid wagenpark voor vrachtwagen verhuur

We bieden veel voertuigen en modellen, zodat u altijd de juiste truck voor uw opdracht kunt vinden. U kunt een truck huren voor één dag tot maximaal twee jaar. U kunt de truck kiezen die u wilt huren. 
We verhuren alleen aan bedrijven.

Ervaar de kwaliteit van een huurtruck van Volvo

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Alle Volvo-huurtrucks zijn nieuw of zo goed als nieuw, en zijn onderhouden volgens onze strenge eisen. Met een uitstekende brandstofefficiency, ingebouwde veiligheid en met onze nieuwste intelligente transmissiesystemen, verbeteringen in het weggedrag en tal van comfortfuncties is het rijden in een Volvo een waar genot.

Onze verhuurformules zijn voordelig en uitgebreid

Alles is inbegrepen

U kunt een Volvo Truck per dag, per week of voor een veel langere periode huren. En het huren van de beste hoeft echt niet duur te zijn. Hoe langer u huurt, hoe voordeliger u uit bent. Verzekering, belasting en volledige service zijn inbegrepen. U hoeft alleen maar te tanken en te rijden.

Contact opnemen

Huur nu

Bel ons of loop bij ons binnen voor een gratis adviesgesprek.

Waar vindt u ons