WIE WIJ ZIJN

 

Nummer één in service

Door de jaren heen is Paesen Trucks uitgegroeid tot een gevestigde waarde. De Volvo Trucks-dealer staat al ruim 35 jaar gekend voor een prima service. De grootste troeven van deze one-stop-shop? Een grote voorraad wisselstukken, goed uitgeruste en ruime werkplaatsen, snelle herstellingen, ervaren, vakbekwame mecaniciens en meer.

Marc Paesen startte het bedrijf in 1978 in Peer op. Ondertussen staan er meer dan 50 werknemers op de loonlijst en is ook de tweede generatie aan zet. Zonen Kristof, Wouter en Frederik runnen de zaak samen met hun vader. “We zijn stilaan gegroeid en in 2008 hebben we een tweede vestiging geopend in Heusden-Zolder door de opname van Hoflijk Trucks”, legt Marc Paesen uit. “Dankzij de goede ligging van de twee vestigingen – aan het Klaverblad in Lummen en de Noord-Zuidverbinding in Peer – dekken we nu de volledige provincie Limburg en een stuk van Vlaams-Brabant.” 

Vertrouwen

Paesen Trucks verkoopt niet enkel Volvo-vrachtwagens, lichte vrachtwagens van Isuzu, opleggers Granalu en mini-graafmachines uit de Volvo Compact Construction Equipment-lijn maar staat ook in voor onderhoud en herstellingen. “En net daar maken we het verschil”, zegt Wouter Paesen. “We werken elke dag aan een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten en bieden een totaalservice. Het gaat allemaal om mensen, wij zijn dan ook fier op ons hecht team van gemotiveerde medewerkers. Hierdoor kunnen onze klanten altijd rekenen op een uitstekende dienstverlening. 

Ecodriving

Het dienstenpakket van Paesen Trucks is zeer uitgebreid. “Naast financiering, leasingmogelijkheden, verzekeringen en onderhoudscontracten hechten we ook veel belang aan opleidingen. Niet enkel voor ons eigen personeel, maar ook voor onze klanten. We hebben een gecertificeerde instructeur in huis voor de verplichte nascholingen voor vakbekwaamheid (code 95). Daarnaast bieden we ook een training Ecodriving aan om chauffeurs zuiniger te leren rijden.”We bieden financiële oplossingen, verzekeringen, verhuur, chauffeurstraining en brandstofcoaching. En we helpen u bij het organiseren van hulp bij pech onderweg.

WAT WIJ BIEDEN

  • Naast het aanbevelen van de juiste voertuigen kunnen we een uitgebreide reeks services leveren voor u en uw trucks.

    Onze klantenservice heeft een jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van uw bedrijfseisen.

    Neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen.

Onze vestigingen