Derma Trucks is gespecialiseerd in het herstellen van Volvo Penta motoren. We zorgen ervoor dat uw Volvo Penta motor voor de pleziervaart of de beroepsvaart perfect onderhouden en gerepareerd wordt. Hiervoor gebruiken we uitsluitend originele Volvo Penta onderdelen zodat u steeds kunt rekenen op kwaliteit en een maximale inzetbaarheid. 

Neem meteen contact op met Derma Trucks om een herstel of onderhoud voor uw Volvo Penta motor aan te vragen. 

Onze Volvo Penta motoren

Volvo Penta pleziervaartmotoren
Volvo Penta pleziervaartmotoren

Volvo Penta is één van de belangrijkste leveranciers van motoren en aandrijfsystemen voor de pleziervaart. Het hoofdprincipe luidt dan ook: uw vaarbeleving zo probleemloos mogelijk maken. 

Volvo Penta Beroepsvaartmotoren
Volvo Penta Beroepsvaartmotoren

Het Volvo Penta aanbod omvat aandrijfsystemen, voorstuwingsmotoren, auxiliary systemen en complete marine gensets van 100 tot 900pk. Al meer dan 100 jaar blijft Volvo Penta dit aanbod voor de marinemarkt verfijnen. 

Volvo Penta Industriemotoren
Volvo Penta Industiemotoren

Volvo Penta industriemotoren levert aandrijfsystemen voor off-road motoren en Power Generation motoren met een betrouwbare topkwaliteit. Zo zorgt u ervoor dat uw business steeds blijft draaien. 

Volvo Penta ontwikkelde in de loop der jaren tot een zeer veelzijdige fabrikant van Power Systems. De commerciële en industriële toepassingen van Volvo Penta kenmerken zich dan ook door hun kracht, bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Precies de eisen die u aan een motor mag stellen, wat de toepassing ook mag zijn. 

Met Derma Trucks leveren we dan ook de innovatieve techniek en een First-Class service voor de motoren van Volvo Penta. Neem contact op met Derma Trucks met al uw vragen of bezoek de website van Volvo Penta voor meer informatie. 

Derma Trucks Brugge

Nog vragen? Een offerte of een onderhoud nodig?

Ontdek meer over Volvo Penta bij Derma Trucks te Brugge. 

Neem contact met ons op