VOLG ONS OP DE SOCIALE MEDIA

Volvo Trucks op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste Volvo Trucks nieuwigheden.

Volg ons >

Derma Trucks op Facebook

Maak contact met andere liefhebbers en geef commentaar op of bespreek onze nieuwste posts.

Volg ons >

Lees onze nieuwsbrief

Abonneer u gratis op onze elektronische nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van ons laatste nieuws.

Lees onze nieuwsbrief

Mobilis Magazine

Lees het Volvo Trucks magazine Mobilis, boordevol interessante informatie en nieuws.

Volvo Trucks Mobilis Magazine

Bekijk onze afgeleverde trucks

Onze klanten leveren het bewijs van onze service. Ontdek al hun trucks.

PERSBERICHTEN

6 matches

1 of 1

  • Met de recent gelanceerde Volvo FH, FM en FMX Electric is Volvo Trucks volledig klaar om een snelle verschuiving naar duurzamer transport in de hand te werken en de elektrificering van zwaar wegtransport gevoelig te versnellen. Baanbrekende technologie op basis van gedeelde platformen maakt ze uitermate geschikt voor uiteenlopende transportopdrachten, waardoor heel wat transportbedrijven makkelijker hun eigen elektrificeringstraject kunnen starten.

  • Katoen Natie heeft zopas de eerste exemplaren in ontvangst genomen van een serie van 38 Volvo Trucks. Van deze bestelling zijn 20 trekkers bestemd voor de containerdivisie Joosen Transport. De voertuigen worden gedekt door een Flexi Gold-contract, waarbij de onderhoudskosten per gereden kilometer aangerekend worden.

  • DFDS, de grootste expeditie- en logistiekonderneming van Noord-Europa, en Volvo Trucks bundelen hun krachten om zware vrachtwagentransporten te elektrificeren. Als eerste stap zal DFDS een volledig elektrische vrachtwagen gebruiken om onderdelen te leveren aan de Volvo-vrachtwagenfabriek in Göteborg. Het initiatief is een belangrijke stap naar een toeleveringsketen zonder fossiele brandstoffen voor Volvo Group.

  • Om de veiligheid te verhogen, voorziet Volvo Trucks zijn elektrische vrachtwagens van een akoestisch waarschuwingssysteem met unieke geluiden. Het alarm dat Volvo heeft ontworpen, verhoogt de veiligheid door voetgangers, fietsers en andere weggebruikers bewust te maken van naderende vrachtwagens, die anders nagenoeg onhoorbaar zouden zijn. De geluiden in kwestie zijn bovendien aangenaam en discreet, zowel voor de bestuurder als voor andere mensen in de buurt.

  • Holcim België heeft onlangs tien Volvo Trucks FM 460 6x4 trekkers en tien Automix opleggers in ontvangst genomen. Met deze aankoop rondt het bedrijf de vernieuwing van zijn volledige vloot van vrachtwagens voor betonleveringen af. "Laadvermogen, comfort voor de chauffeur en veiligheid waren de belangrijkste factoren in onze keuze", zegt Fabrice Swerdtfegers, vlootmanager van de betondivisie van Holcim België.

  • Kopers van vrachtwagens in Europa kunnen nu hun gebruikte Volvo-trucks kopen via één enkele website, www.VolvoSelected.com, die wordt beheerd door Volvo Trucks. De voertuigen kunnen over de hele wereld worden afgeleverd. Naast de vrachtwagens zijn ook aandrijflijndekking, servicecontracten en flexibele financieringsoplossingen beschikbaar.

6 matches

1 of 1