Aan u de keuze: Scherp leasetarief of 2 jaar gratis onderhoud

Succesvol zakendoen vereist focus. Dat is de reden dat wij speciaal voor ondernemers zoals u een transportoplossing  hebben ontwikkeld, die maximale inzetbaarheid biedt en toch maar een fractie van uw aandacht vergt. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

Kies uit gunstig lease-tarief of gratis onderhoud
Maak kennis met de Volvo FL en FE tegen zeer gunstige condities. U kunt kiezen uit een gunstig leasetarief of gratis onderhoud. Daarnaast krijgt u altijd een Kenwood DNX-450TR-CX - 6.1” WVGA DVD-receiver met ingebouwd navigatiesysteem, ingebouwde Bluetooth en DAB+ tuner.

2 jaar gratis onderhoud
Zorgeloos ondernemen betekent geen zorgen over onderhoud. Volvo Trucks biedt de Volvo FL en FE nu aan met twee jaar gratis onderhoud. Het betreft een Volvo Blue Contract waarin de standaard service beurten zijn opgenomen. Indien gewenst kan als optie het contract worden uitgebreid naar een Gold Contract.

Leasetarief 1%*
Wij helpen u graag met een financiële oplossing op maat. Wij bieden diverse financieringsvormen aan, altijd afgestemd op uw situatie en uw onderneming. Op deze manier blijven uw kredietfaciliteiten beschikbaar voor andere investeringen. Speciaal voor de Volvo FL en FE hebben wij nu een zeer interessant leasetarief van 1% rente gemiddeld.

Easy to buy. Easy to Own. Easy to drive.

Special offer for the FE and FL Easy Concept

Volvo FL

De Volvo FL is een kwalitatief hoogwaardige Volvo-truck, op maat voor uw werk. De Volvo FL is een zorgeloze en betrouwbare transportoplossing die uw bedrijf draaiend houdt.
Klein, ultra-wendbaar en uiterst betrouwbaar, dat is de Volvo FL voor middelzware taken. De Volvo FL is zeer geschikt voor leveringen in de binnenstad met smalle straten en veel stops. De truck is ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en helpt uw business groeien, jaar na jaar.

Ontworpen om te leveren

Door de high-performance vier- of zescilindermotoren, met vermogens van 210 tot 280 pk en de soepel schakelende automatische versnellingsbak (I-Sync) reageert de Volvo FL razendsnel. Ook is hij opvallend stil. De korte draaicirkel en de optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat de Volvo FL zich thuis voelt in de stad. Indrukwekkend zijn ook de veiligheidsvoorzieningen; perfect zicht rondom dankzij de extra zijruiten en innovaties zoals automatische dagrijverlichting en automatische noodstopfunctie helpen de chauffeur, fietsers en voetgangers te beschermen. De beroemde ergonomisch vormgegeven Volvo veiligheidscabine met de makkelijke in-en uitstap maakt dagelijkse ritten comfortabeler en relaxter.
Het resultaat: minder vermoeiende werkdagen en productievere chauffeurs.

Overzichtelijk en korte doorlooptijd

In één oogopslag
Het instrumentenpaneel en het dashboard van de Volvo FL zijn vormgegeven om zo intuïtief mogelijk te zijn. De instrumenten zijn zo geplaatst dat ze de best mogelijke ergonomie leveren, terwijl de dashboard- meters u in één oogopslag een perfect overzicht geven van de activiteiten.

Korte doorlooptijd
Het Volvo FL-chassis kan worden besteld met een standaardopstelling of worden aangepast aan uw specifieke eisen. Dankzij het VBI-systeem (Volvo Bodybuilder Instructions) worden de doorlooptijden voor de carrosseriebouwer verkort en krijgt u de perfecte truck, de opbouw is perfect aangepast aan uw bedrijfsactiviteiten, in de kortst mogelijke tijd.

Volvo FE

Volvo FE

De Volvo FE voldoet in alle opzichten aan zijn reputatie als multifunctioneel, flexibel voertuig dat uitstekende rijeigenschappen combineert met eersteklas productiviteit. De truck is ontworpen met het oog op stedelijke en regionale distributie, kan eenvoudig worden geladen en gelost en biedt de chauffeur een comfortabele, ruime werkomgeving. De Volvo FE is geschikt voor bijna elke taak. Leveringen in de stad, regionale distributie, koeltransport, lichte bouwtaken: deze wendbare truck is klaar voor het werk en snel inzetbaar, jaar na jaar.

Ontworpen om te leveren

In een concurrerend bedrijfsklimaat als de distributie is het een geruststellende gedachte dat u een betrouwbaar wagenpark achter u heeft staan. Vooral wanneer u gevoelige producten zoals ingevroren goederen transporteert en levert. De Volvo FE heeft een krachtige D8K-motor met 6 cilinders en vermogens van 250 tot 320 pk, die topprestaties levert en uitermate geschikt is voor distributiewerk. Lichtgewicht voor- en achterassen creëren de mogelijkheid voor nog meer laadvermogen. Er zijn drie cabinepakketten beschikbaar.

De specificaties van de Volvo FE zijn volledig flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.

Optimale rijeigenschappen

Door de high-performance zescilindermotoren en de soepel schakelende automatische I-Shift versnellingsbak reageert de Volvo FE razendsnel. Ook is hij opvallend stil. De korte draaicirkel en de optimale rijeigenschappen zorgen ervoor dat de Volvo FE zich thuis voelt in de stad. Indrukwekkend zijn ook de veiligheidsvoorzieningen; perfect zicht rondom dankzij de extra zijruiten en innovaties zoals de automatische dagrijverlichting en automatische noodstopfunctie helpen de chauffeur, fietsers en voetgangers te beschermen. De beroemde ergonomisch vormgegeven Volvo veiligheidscabine met de makkelijke in- en uitstap maakt dagelijkse ritten comfortabeler en relaxter. Het resultaat: minder vermoeiende werkdagen en productievere chauffeurs.

* Gemiddeld tarief voor contractduur van 36 maanden, de opbouw wordt betaald als eerste huur. Vraag naar de actievoorwaarden.
** Onderhoud zoals beschreven in standaard onderhoudsschema. Maximaal aantal kilometers Volvo FL 50.000 per jaar, maximaal aantal kilometers
Volvo FE 80.000 per jaar. Lokale dealeroperaties zijn niet meegenomen. Vraag naar de actievoorwaarden.
Onder voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door het kredietcomité.
NB. Actie geldig tot en met 30 juni 2017, maximaal 2 voertuigen per klant.