NORCAR KNIKLADERS

Ook de compacte kniklader (< 2,5ton) neemt vandaag de dag een steeds prominentere plaats in binnen de sector. Zowel in het grondverzet, tuinaanleg, landbouw en paardensector is er een grote vraag naar een compacte, stabiele en multifunctionele kniklader die eenvoudig door iedereen met een BE-rijbewijs kan worden getransporteerd.

Na een weloverwogen zoektocht kozen we bij Paesen Trucks voor NORCAR om ons gamma van Volvo grondverzetmachines aan te vullen. Deze robuuste en compacte knikladers worden in Finland geproduceerd om in de zwaarste omstandigheden te functioneren. Dankzij een laag zwaartepunt, sterke telescooparm en kleinste draaicirkel binnen hun klasse, zijn deze machines uitermate geschikt om zware werken in een beperkte ruimte uit te voeren: grond aanvullen, klinkerwerken, stallen uitmesten, etc.

BEKIJK DE BROCHURE

Paesen Trucks is verdeler van deze knikladers en toebehoren voor de provincie Limburg. Met onze vestiging in Peer en Heusden-Zolder is er steeds een NORCAR-center bij u in de buurt. Klik hier voor de volledige brochure om kennis te maken de verschillende modellen.

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze Norcar knikladers? Wenst u een offerte of wilt u het eens testen? Neem contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.