Onderhoudsplanning is een gratis service waarmee uw tijd in de werkplaats en preventief onderhoud van tevoren worden gepland. Uw voordeel: meer grip op de zaken en een grotere beschikbaarheid. En omdat onze specialisten tijd investeren om uw bedrijf goed te leren kennen, wordt het schema volledig op uw behoeften afgestemd en is het 100% effectief.

Volvo plant al ons onderhoud. Ze zorgen voor alles, dus hoef ik me er nooit zorgen over te maken. De kwaliteit van de werkzaamheden en de doorloopsnelheid zijn uitstekend. Ze stellen alles in het werk voor ons, wat de beschikbaarheid van onze trucks ten goede komt.

Onderhoudsplanning – zo werkt het

Stap 1: Wij specificeren
Uw gratis gesprek over onderhoudsplanning begint met het invoeren van de exacte specificaties van uw truck, het gebruik en het aantal kilometers per jaar. Ook details over uw bedrijf worden in ons systeem ingevoerd. 

Stap 2: Wij identificeren
Nadat we hebben getest hoe verschillende onderhoudsintervallen van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van uw truck, bepalen we het meest geschikte onderhoudsniveau.

Stap 3: Wij plannen
We gebruiken uw gegevens voor het opstellen van een individueel onderhoudsschema waarin is vastgelegd wanneer uw truck een onderhoudsbeurt nodig heeft en waar precies op moet worden gelet. U weet dus altijd wat u kunt verwachten.

Stap 4: Wij onderhouden
Wanneer het bijna tijd is voor een geplande onderhoudsbeurt, nemen we ruim van tevoren contact met u op om de planning van uw wagenpark eenvoudiger te maken. 

Contact opnemen

Laten we gaan plannen

Loop bij ons binnen voor een gesprek over gratis onderhoudsplanning, of bel ons en we lichten een en ander telefonisch toe.

Waar vindt u ons