Onze onderdelen werken harder

Elk origineel Volvo-onderdeel voldoet aan onze strenge eisen. Ze zijn grondig getest en passen perfect. We zijn zelfs zo overtuigd van de superieure kwaliteit van onze origineel Volvo-onderdelen dat we er 12 maanden garantie op geven. En als ze in onze werkplaats worden gemonteerd, vallen ook de arbeidskosten onder de garantie.

Telkens weer een perfecte pasvorm

Onze technici zijn uiterst deskundig en worden continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde systemen, databases. gereedschappen en middelen. Bovendien hanteren we flexibele werkplaatstijden. Wij monteren uw onderdelen dus wanneer het u het beste uitkomt.

Het juiste onderdeel vinden in onze brochure

Het juiste onderdeel, op de juiste plek, op het juiste moment

Onze onderdelenbrochure bevat een overzicht van de onderdelen die het vaakst worden besteld. Er zijn meer dan 100.000 onderdelen beschikbaar. Schets ons kort het probleem en wij vinden het juiste onderdeel voor u. Zodra we het onderdeel bestellen, treedt ons geavanceerde logistieke systeem in werking. Het Europese distributiecentrum voor onderdelen ligt in Gent. Het onderdeel wordt dus razendsnel geleverd en gemonteerd.

Blader door onze onderdelenbrochure

Volvo ruilonderdelen

We helpen u niet alleen bij het vinden van het benodigde onderdeel; we helpen u ook bij het vinden van de gewenste prijs. Daarom bieden wij Volvo ruilonderdelen. Voor deze gereviseerde originele Volvo-onderdelen gelden precies dezelfde kwaliteitsnormen en garantievoorwaarden, maar dan voor een lagere prijs. En ons assortiment is zeer uitgebreid. 

Contact opnemen

Ervaar een betere service

We zijn ervan overtuigd dat onze onderdelen de beste keuze voor uw truck zijn. En met 12 maanden garantie bieden ze bovendien waar voor hun geld.

Waar vindt u ons