Uw truck in topconditie houden

GENUINE VOLVO SERVICE

Wij houden uw truck in topconditie – The Volvo Way. Verwacht alleen hoog opgeleide en toegewijde monteurs, originele Volvo-onderdelen en flexibele werkplaatsuren. En een ongeëvenaarde hulp bij pech onderweg. Zo voorkomt u ongeplande stops.

Originele Volvo-onderdelen

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Eén woord: kwaliteit. En dan niet alleen bij de onderdelen. We bepalen exact wat u nodig heeft, bestellen dit en monteren het met de expertise van Volvo. Met 24 maanden garantie.

Lees meer over Originele Volvo onderdelen
Onderhoud & herstelling alle merken

Onderhoud & herstelling alle merken

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van alle merken voertuigen boven 3,5T, of het nu gaat om bestelwagens, vrachtwagens of trekkers, overeenkomstig de aanbevelingen van de constructeur. Ons profesionneel team  behandelt ieder merk met dezelfde aandacht en zorg voor kwaliteit als bij de constructeur.

Lees meer over onderhoudsplanning

ONDERHOUDSPLANNING

Onderhoudsplanning is een gratis service waarmee uw tijd in de werkplaats en preventief onderhoud van tevoren worden gepland. Uw voordeel: meer grip op de zaken en een grotere beschikbaarheid. En omdat onze specialisten tijd investeren om uw bedrijf goed te leren kennen, wordt het schema volledig op uw behoeften afgestemd en is het 100% effectief.

Meer informatie over de voordelen van onderhoudsplanning
Een servicecontract dat bij u past

VOLVO-SERVICECONTRACTEN

Onze servicecontracten helpen u om het beste uit uw truck te halen. Met een Volvo Gold onderhoud-en herstellingscontract maakt u optimaal gebruik van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% inzetbaarheid aan een vaste prijs/maand.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten
Volvo Action Service

Volvo Action Service

Voor hulp bij pech onderweg kunt u op ons rekenen. U kunt ons altijd bellen. Maar ook Volvo Action Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in heel Europa ter beschikking. U hoeft alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen of op de knop VAS On Call in uw Volvo FH of Volvo FM te drukken.

Contact opnemen

Ervaar superieur onderhoud

Onderhoud is onze specialiteit. Bel ons, loop bij ons binnen of stuur ons een e-mail en we laten u zien hoe wij dat aanpakken.

Waar vindt u ons