De moderne klassiekers

De Classic-reeks met Volvo-trucks omvat transportoplossingen die zichzelf ruimschoots hebben bewezen en die zijn gemaakt om uw uptime en productiviteit te verhogen. De Classic-reeks is beschikbaar naast onze nieuwe Volvo-trucks en levert de kwaliteit die u gewend bent van Volvo Trucks, met hetzelfde gemak voor truckbezitters.

Accessoires

Volvo Truck Accessories kunnen uw truck veranderen. Ze kunnen u tijd besparen (denk aan de Work Remote). Ze kunnen de efficiency verhogen (denk aan spoilers en softwarepakketten). En ze kunnen van uw werkplek uw thuis maken (denk aan een koffiezetapparaat). Dus welke apparatuur, functies en afwerking u ook nodig heeft om uw perfecte truck te voltooien, laat het ons weten en we helpen u graag.

Houd uw truck op de weg

Service en onderhoudscontracten

Service en onderhoudscontracten

Het is onze taak om uw truck op de weg houden. Met Genuine Volvo Service bereiken we dit. Wilt u weten hoe we de beschikbaarheid van uw truck ondersteunen?

Lees meer over Genuine Volvo Service en onze Volvo-onderhoud- en herstellingscontracten.
Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Kennis is cruciaal voor elk winstgevend bedrijf. En Dynafleet levert dit voor uw transportbedrijf. Dit levert gedetailleerde mogelijkheden voor wagenparkbeheer en essentiële informatie voor het aanpakken van alle aspecten van uw bedrijf.

Ontdek hoe Dynafleet uw bedrijf kan verbeteren

Truckgarantie

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Digitaal bestuurdershandboek

Digitaal bestuurdershandboek

Download gratis uw bestuurdershandbook als pdf, of bekijk hem via web of app.

Waar vindt u ons

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze trucks, zoekt u een bepaald accessoire zoekt, wenst u een offerte of wilt u een keer achter het stuur zitten: neem dan contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.

Waar vindt u ons