Vista

Ons Derma Trucks werkplaats staat in de halve wereldfinale van Vista

Derma Trucks team staat in halve finale VISTA

De VISTA halve wereldfinale vind dit jaar plaats in Göteborg, Zweden. Het team van Derma Trucks heeft tijdens een spannende wedstrijd een plaats in de halve finale behaald. 

In totaal doen meer dan 4.400 teams mee aan VISTA – de wereldwijde competitie voor werkplaatspersoneel van Volvo Trucks en Buses.

In de halve finale strijden 6 Belgische teams voor een plaats in de finale waaronder ons Derma Trucks X-Power team. Dit team bestaat uit Dominique Gaelens, Luc Diet, Michaël Lodens en Patrick Vanhullebusch . Gedurende de competitiedag werken de teams, elk bestaande uit maximaal 4 personen, aan verschillende praktijkopdrachten van elk 30 minuten. Hierbij komt het o.a. aan op teamwork, problemen oplossen en het werken volgens de Volvo richtlijnen. Met andere woorden – eigenschappen nodig om de hoge kwaliteitsdiensten aan de klant te kunnen aanbieden.


VISTA 2016 is tot nu toe de grootste competitie ooit. In totaal nemen 18.500 deelnemers uit meer dan 4.500 teams verspreid over de hele wereld deel. In België deden vanaf het begin van deze VISTA editie meer dan 67 teams mee.

Inschatting is dat dankzij VISTA 475.690 uur extra training voor Volvo Trucks’ en Volvo Buses’ naverkooppersoneel genereert.
VISTA vormt een essentieel deel van Volvo Trucks’ en Buses’ competentie en ontwikkelingswerk. De resultaten worden gebruikt in de algemene trainingsmodules om de kennis, competentie en kwaliteit van alle naverkoopdiensten te verbeteren.

We wensen ons team heel veel succes in de halve finale.