Betere Cashflow voor Volvo Trucks klanten dankzij nieuw flexibel servicecontract.

Maak kennis met het Volvo Flexi-Gold contract! Dit op gebruik gebaseerde service contract berekent de maandelijkse kosten aan de hand van het aantal werkelijk afgelegde kilometers. Volvo Trucks creëert hiermee een grotere flexibiliteit voor de transporteurs om hun activiteiten aan te passen aan de marktomstandigheden.

1860x1050_PR_Flexi-Gold-service-contract_image-1_newsintro-newsintro

Volvo Trucks stelt je graag hun gloednieuw Flexi-Gold servicecontract voor. Je geniet met dit contract van dezelfde dekking als het Volvo Gold contract maar de maandelijkse kosten worden opgesplitst in vaste en variabele onderdelen, bij deze berekening wordt rekening gehouden met de afgelegde kilometers van de truck.

Dit flexibel servicecontract is perfect voor transportbedrijven die vaak kortlopende overeenkomsten hebben of actief zijn in onvoorspelbare en fluctuerende markten. Het contract beschikt over een flexibiliteitsmarge van 40% waarbij het aantal afgelegde kilometers per jaar 20% boven of 20% onder het overeengekomen aantal km mag gaan.

Nog even alles op een rijtje:

  • Onderhoudsactiviteiten en maandelijkse kosten op basis van aantal werkelijk afgelegde km.
  • Flexibiliteitsmarge van 40%.
  • Dezelfde dekking en beschikbaarheid als Volvo Gold contract
  • Vooral voor bedrijven met seizoensschommelingen en variërende jaarlijkse werklast.
  • Geen extra kosten of papierwerk bij overschrijden van aantal afgelegde km aan het einde van het jaar.
Het nieuwe flexibele servicecontract zou begin volgend jaar gelanceerd worden op de Belgische markt. Vraag alvast meer info over onze servicecontracten via info [at] dermatrucks [dot] be of via 050 31 18 83.