Exclusieve première op MATEXPO van de Volvo FE Electric met containerhaak.

Van 11 tot en met 15 september is het opnieuw zover - de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Dan zal ook Volvo Trucks zijn primeur voorstellen. De Volve FE Electric met containerhaak zal tijdens deze 5 dagen voor de eerste keer aan het grote publiek getoond worden!

1860x1050-derma-blog-matexpovolvofe

Op stand A10 van Volvo Trucks zullen zowel trucks, constructiemachines als Volvo Penta tentoongesteld worden. En daarbij zit ook de gloednieuwe Volvo FE Electric met containerhaak!

Maar … wat is er nu zo speciaal aan de nieuwe Volve FE Electric. Wel, deze truck rijdt volledig elektrisch zonder uitlaatgassen. Dit is gunstig voor de luchtkwaliteit en geluidsoverlast want de truck is fluisterstil, met dit in het achterhoofd is er een mogelijkheid om werken uit te voeren buiten de drukke uren, wat op zijn beurt ook de verkeersbelasting vermindert. Je geniet daarnaast ook van een uiterst aangename rijervaring door de kwalitatieve uitrusting en de weinige vibraties.

Tijdens MATEXPO 2019 zal ook Derma Trucks aanwezig zijn! Kom je ook eens langs om een babbeltje te slaan? Vergeet zeker ook niet je inschrijving te registreren.

Wens je graag meer info over ons aanbod Volvo Trucks? Contacteer dan Derma Trucks via +32 50 31 18 83.