Rotra uit Zedelgem vervangt van hun wagenpark door Volvo Trucks

De afgelopen weken mocht Derma Trucks 18 nieuwe Volvo Trucks afleveren bij Rotra. De 18 trucks zijn van uiteenlopende types en vervangen ongeveer de helft van het volledige wagenpark bij Rotra uit Zedelgem.

1860x1050_ROTRA_BLOG4_DERMATRUCKS

Rotra biedt de bouwsector tal van transportoplossingen voor vervoer van beton, grond en toeslagstoffen - en heeft daarom uitgeruste en stevige vrachtwagens nodig om hun bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het bedrijf beschikt over een goed uitgerust wagen- en machinepark, van respectievelijk 35 trekkers en 10 trucks. Dat wagenpark wordt voortdurend vernieuwd zoals nu.

De 18 aangekochte vrachtwagens zijn van diverse types - er werden drie 6x4 trekkers van 500 pk voor uitzonderlijk vervoer, tien 6x4 trekkers van 460 pk voor kipvervoer, twee 4x2 trekkers van 460 pk en drie tridem bakwagens met containerhaaksysteem afgeleverd voor Rotra.

De 18 trucks zijn op hun beurt allemaal uitgerust met de Dynafleet software om diverse functies van de trucks te analyseren waaronder: opvolging van de rijtijden, positionering, berichten, en natuurlijk ook Fuel & Environment.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dynafleet voor jouw bedrijf? Ontdek meer over Dynafleet via info@dermatrucks.be of via 050 31 18 83