Code 95 bij Derma Trucks

Volg de Code 95 training bij Derma Trucks.

1860x1050-Derma-Fotosessie8

 

In samenwerking met GC-Advice organiseert Derma Trucks Code-95 lessen in-house. Chauffeurs in het bezit van een C rijbewijs of hoger dienen elke 5 jaar bij het vernieuwen van hun rijbewijs lessen vakbekwaamheid - Code 95 te volgen sinds 1 september 2009. Chauffeurs die vóór 1 september 2009 hun rijbewijs hebben behaald krijgen eerst 7 jaar de tijd om 35 uren nascholing te volgen, nadien is dit ook elke 5 jaar verplicht.

De wetgeving op de permanente vorming / nascholing wordt streng gecontroleerd door de Vlaamse overheid Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Enkel erkende opleidingscentra mogen erkende opleidingen geven. Onze partner GC-Advice is een erkende opleidingsinstelling en heeft, door zijn jarenlange ervaring in de sector, een zeer ruim aanbod aan erkende opleidingen samengesteld die nuttig zijn voor de chauffeurs. De vakbekwaamheid is van toepassing voor alle beroepschauffeurs van voertuigen bestemd voor goederen- of personenvervoer. 

GC-Advice verzorgt alle administratieve verplichtingen van de Vlaamse overheid Departement Mobiliteit en Openbare Werken:

  • de aanmelding: waar, wanneer en welke opleiding gegeven wordt.
  • verwerking: na de opleiding worden alle gegevens ingebracht in de databank van de Vlaamse overheid Departement Mobiliteit en Openbare Werken.
  • getuigschrift van nascholing: elke deelnemer ontvangt een getuigschrift van nascholing (7 kredietpunten) na het volgen van de opleiding.
De vakbekwaamheid is van toepassing voor alle beroepschauffeurs van voertuigen bestemd voor goederen- of personenvervoer. 

Dit is van toepassing voor:

  • Chauffeurs met gewone verblijfplaats in België en die hier tewerkgesteld zijn
  • Chauffeurs met gewone verblijfplaats in België of die in België tewerkgesteld zijn 
Je kan de lessen boeken via https://bit.ly/2TXybsr. Als locatie selecteer je Brugge en zo kan je de opleiding bij Derma Trucks volgen. Heb je toch nog verdere vragen? Aarzel niet om meer informatie te vragen via opleiding@dermatrucks.be.