Wie wij zijn

Wie wij zijn

Als het gaat om Volvo Trucks en used trucks, zijn wij degenen die u kunnen helpen. We verzorgen niet alleen de voertuigen zelf, maar ook services, onderhoud en onderdelen: wat er ook maar nodig is. Het komt erop neer dat we zorgen dat uw trucks onderweg blijven.

We bieden financiële oplossingen, verzekeringen, verhuur, chauffeurstraining en brandstofcoaching. En we helpen u bij het organiseren van hulp bij pech onderweg.

Celis Trucks
N.B. de Borchgravestraat 4465, 3800 Sint-Truiden 

Tel: 011- 69 78 03

Wat we bieden

  • Naast het aanbevelen van de juiste voertuigen kunnen we een uitgebreide reeks services leveren voor u en uw truck, of trucks.
  • Onze klantenservice heeft een jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van uw bedrijfseisen.
  • Neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

 

Sedert 1936 stelt de garage Celis Trucks te Sint-Truiden zijn kennis en kunde ter beschikking van zijn geacht clienteel.

De organisatie Celis Trucks streeft naar een voortdurende kwaliteitsverbetering en naar een TOTAAL SERVICE voor zijn clienteel.

 

 

 

 

 

Vanuit dit standpunt wordt aan ons personeel hoge verwachtingen en eisen gesteld, zoals: flexibiliteit, beschikbaarheid, samenwerking, enz... Dit zijn immers vereisten om te kunnen voldoen aan de steeds wisselende markt.

Ons Personeel blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector door middel van constante bijscholing.

 

 

 

Contact opnemen

Contact opnemen

Bekijk wie wij zijn en wat wij kunnen bieden. Driving Progress: elke dag opnieuw.

Neem contact met ons op